Psst, heb je de FINAL SALE pagina al bekeken? Mis het niet!

Verzenden & retournerenVerzendkosten Nederland
Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL, de verzendkosten hiervoor zijn:

  • Brievenbuspost tot 50 gram = €1,95
  • Brievenbuspost van 50 tot 100 gram = €2,95
  • Brievenbuspakketje incl. Track & Trace = €3,95
  • Pakketpost incl. Track & Trace = €4,95

Een enkele keer kan het voorkomen dat er handmatig extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Bijv. bij het bestellen van 3 of meer herinneringskisten. Dit moet door de grote van de bestelling namelijk als 2 pakketten verzonden worden.

Bestel je meer dan €75,- dan neemt Studio Stiksel de verzendkosten (voor 1 pakket) voor haar rekening (binnen Nederland). 

Studio Stiksel is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten tenzij dat de Track & Trace geen bezorgstatus aangeeft.
In het laatste geval raad ik je binnen 48 uur contact met mij op te nemen. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook gratis ophalen in Joure.

Verzendkosten België
De verzendkosten voor verzending naar België bedragen € 9,75. Alle pakketjes worden standaard verzonden door DHL Track & Trace. Verzendkosten worden automatisch berekend door de website.

Bedenktijd/retour
Het kan voorkomen dat je de bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere geldige reden waarom je de bestelling niet wilt hebben. Neem hiervoor eerst contact op met mij via de mail, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Studio Stiksel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen meestal circa €6,95 per pakket of €4,50 per brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Bovengenoemde bedragen kunnen afwijken ook in verband met afmetingen van een product. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar mij toe worden gestuurd.

 

Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met mij op te nemen via info@studiostiksel.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd zijn, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met liefde en zorg ervoor dat deze goed verpakt is.

Studio Stiksel controleert alle artikelen voordat ze verstuurd worden. Toch kan het voorkomen dat er een artikel een gebrek bevat. Heb je een gebrek ontdekt? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling contact met mij op middels via de mail. Bij beschadiging geldt dat er altijd wordt gevraagd om een duidelijke foto te mailen van het beschadigde product. 

‚Äč

Let op! Gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.