Verzenden & retournerenVerzendkosten Nederland
De verzendkosten voor pakketverzending binnen Nederland bedragen € 5,95. Een enkele keer kan het voorkomen dat er handmatig extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Bijv. bij het bestellen van 3 of meer herinneringskisten. Dit moet door de grote van de bestelling namelijk als 2 pakketten verzonden worden.

Sommige artikelen zoals de kaarten & invulboeken en de kaarten bewaarbundels passen door de brievenbus, hiervoor zijn de verzendkosten €4,50. Bestel je meer dan €75,- dan neemt Studio Stiksel de verzendkosten (voor 1 pakket) voor haar rekening (binnen Nederland). Alle pakketjes worden verzonden met PostNL of DHL Track & Trace.

Studio Stiksel is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten tenzij dat de Track & Trace geen bezorgstatus aangeeft.
In het laatste geval raad ik je binnen 48 uur contact met mij op te nemen. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook gratis ophalen in Joure.

Verzendkosten België
De verzendkosten voor verzending naar België bedragen € 9,75. Alle pakketjes worden standaard verzonden door DHL Track & Trace. Verzendkosten worden niet automatisch berekend door de website.

Retourneren & ruilen
Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Studio Stiksel controleert alle artikelen voordat ze verstuurd worden. Toch kan het voorkomen dat er een artikel een gebrek bevat. Heb je een gebrek ontdekt? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling contact met mij op middels het contactformulier / e-mail of WhatsApp.