Psst, heb je de FINAL SALE pagina al bekeken? Mis het niet!


Studio Stiksel stopt. Een bericht wat ik begin dit jaar niet had verwacht te gaan schrijven.

Sinds dat onze jongste zoon er is en ik een baan in loondienst ernaast heb, merk ik dat ik er moeite mee heb om alle ballen hoog te houden. Het zorgen voor de kinderen, mijn relatie, sociale contacten onderhouden en ook nog aan mezelf denken wordt me de laatste tijd steeds vaker teveel.

Stoppen is een beslissing die ik niet zomaar neem. Maanden denk ik er al over na. Want, je droom opgeven is niet iets wat je zomaar doet. Ik heb altijd gezegd "Do it with passion or not at all." De laatste tijd merk ik echter dat deze passie steeds minder wordt.


Kwaliteit en kwantiteit staat bij mij op nummer één en als ik dat voor mezelf niet meer kan garanderen is het tijd om te stoppen. Natuurlijk zou ik ook kunnen kiezen om te stoppen bij mijn andere baan, maar ik merk dat ik de band met collega's erg heb gemist. Daarnaast vind ik het heerlijk om er nu echt te zijn voor de kinderen. Niet altijd maar bezig te moeten zijn met werk. Want hoe leuk een eigen onderneming er ook uit ziet, het is keihard werken. 24/7!

Ik ben dankbaar voor alle mooie samenwerkingen met mede-ondernemers, het fijne contact met de klanten (want eerlijk is eerlijk, ik heb echt de leukste klanten EVER!) en de vriendschappen die dankzij Social Media zijn ontstaan. Al deze dierbare momenten hebben er voor gezorgd dat ik Studio Stiksel ruim 4 jaar lang met passie kon volbrengen.

Wat betekent dit voor jou als klant? Zolang de website open staat kun je nog bestellen. Houd de FINAL SALE pagina goed in de gaten, hier vind je leuke artikelen met fijne prijsjes. 

Liefs, Krissy
Studio Stiksel