DIY

Liever zelf aan de slag? Hier vind je enkele stoffen die Studio Stiksel zelf ook gebruikt.

Alle stoffen zijn Oeko-Tex gecertificeerd en van 100% katoen.

De prijs is per halve meter, de stofbreedte staat aangegeven bij het artikel.

Let op! Kleuren kunnen enigszins afwijken van de kleuren op je beeldscherm.

 

Heb je vragen of wil je dat ik met je mee denk? Neem dan contact met mij op middels het contactformulier of stuur een e-mailtje.Wafelkatoen

Wafelkatoen is een zachte stevige stof gemaakt van 100% katoen. De stof is zeer geschikt voor het naaien van baby/kinderproducten, denk hierbij aan dekens, babynestjes, boxkleden, beddengoed, kruikenzakken, omslagdoeken & nog veel meer. Wist je dat wafelstof voller (& mooier) wordt na het wassen? Doe dit wel met liefde, Studio Stiksel adviseert je om op 30 graden te wassen en niet je droger te gebruiken.

Hydrofiel

Hydrofiel is een zachte dubbel geweven stof gemaakt van 100% katoen. De stof is zeer geschikt voor het naaien van baby producten, denk hierbij aan dekens, beddengoed, hydrofiele doeken, swaddles, omslagdoeken, & nog veel meer. Wist je dat je ook prachtige kledingstukken van hydrofiel kunt maken? Wat dacht je van een stoere short of een lief jurkje?

Wist je dat hydrofiel voller (& mooier) wordt na het wassen? Doe dit wel met liefde, Studio Stiksel adviseert je om op 30 graden te wassen en niet je droger te gebruiken.