Psst, heb je de FINAL SALE pagina al bekeken? Mis het niet!


Foto's genomen door By Anneloes. 


"Een (aanstaande) moeder hoort te kunnen naaien" zo zei mijn oma.


Je vraagt je misschien af wie er achter Studio Stiksel schuilt en waarom ik ben begonnen met handgemaakte items te verkopen.

Toen ik in december 2017 mijn verjaardag vierde stelde mijn oma voor om een naaimachine cadeau te doen.
Een (aanstaande) moeder hoort te kunnen naaien zo concludeerde ze. Het leek mij een leuk idee, een paar dekentjes naaien voor onze dochter-op-komst. Met een Pfaff naaimachine onder m’n armen volgde ik (hoogzwanger) een aantal lessen.
Ik vond het fantastisch! Ik kon mezelf uren verliezen in m’n naaibubbel.

In februari 2018 beviel ik van onze dochter Karlijn. Na enkele weken pakte ik het naaien weer op. Via WhatsApp liet ik enkele producten aan vriendinnen en mede moeders zien. Deze waren direct enthousiast. Ik trok de stoute schoenen aan en zette mijn creaties op Instagram. Al snel volgden de eerste bestellingen. Eerst voornamelijk voor vriendinnen en kennissen uit de omgeving maar al snel wisten mensen mij uit het hele land te vinden.

Waar het eerst alleen producten waren die genaaid werden ben ik stapje voor stapje mijn creatieve horizon aan het verbreden. Er zijn inmiddels vele houten producten toegevoegd aan de webshop, waarvan vele te personaliseren zijn. Ook heb ik een aantal leuke samenwerkingen en verkoop ik voor mede ondernemers hun prachtige producten. Ik vind het fantastisch om met jullie bestellingen bezig te zijn. De lieve berichten die ik krijg nadat een order binnen is, dat ik mee mag denken aan het perfecte (kraam)cadeau en de talloze foto's die ik ontvangen mag van jullie, maken het voor mij elke dag een feestje!

Heb je na het bekijken van de webshop vragen, wil je advies of heb je tips voor verbetering? 
Stuur mij dan gerust een WhatsApp of een berichtje. Ik help je met alle liefde!


Liefs, Krissy
Studio Stiksel