Psst, heb je de FINAL SALE pagina al bekeken? Mis het niet!

SNURK Beddengoed

“There’s no place like bed.”

Ik weet het nog goed, ik was zwanger van Karlijn en ging samen met m’n tante naar de woonboulevard. Babyspulletjes inkopen.
Eenmaal aangekomen in het slaap gedeelte viel mijn oog direct op het geweldige  beddengoed van SNURK. Ik was op slag verliefd!
Direct vroeg ik mij twee dingen af:
- Waarom bestond dit nog niet in mijn kindertijd?
- Waarom is er geen baby beddengoed met deze geweldige prints?

 

Voor degene die nog nooit hebben gehoord van SNURK;
SNURK maakt sinds 2007 beddengoed met de meest geweldige prints. Het meest populair zijn nog altijd de overtrekken die je transformeren tot een astronaut, prinses, haaientemmer of zeemeermin. Maar ook voor de volwassen slaapkamer heeft SNURK een origineel assortiment beddengoed. SNURK stopt veel tijd en aandacht in het zo realistisch mogelijk uitvoeren van de prints. Geen kant-en-klaar plaatje van het internet dus, maar een zelfgemaakte foto van the real thing. Daarnaast gebruiken ze alleen biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal.

 

Afijn, terug naar de woonboulevard. Ik maakte een foto van het schap met de dekbedovertrekken en nam mezelf voor om als er een eenpersoonsbed kwam voor onze dochter, dit beddengoed zeker aangeschaft moest worden.

 

Inmiddels 3,5 jaar later is dat eenpersoonsbed er. Die foto op mijn telefoon was ik natuurlijk inmiddels vergeten, dus bij de webshop waar het bed gekocht werd kocht ik direct het hele pretpakket. Kussen, dekbed en beddengoed.
Over het beddengoed was ik alleen niet zo tevreden. Het werd snel vaal en het trok enorm veel pluis aan. (Met een langharige kat die vaak ontsnapt naar boven kan ik je verzekeren dat dit niet ideaal is.)

 

Totdat ik ineens stuitte op de website van SNURK. Sinds 2018 was er blijkbaar een hoop veranderd. Inmiddels was er wel baby beddengoed en waren er nog veel meer toffe prints mogelijk!
Samen met Karlijn ging ik naar het gedeelte dekbedovertrekken voor kinderen. Tja, en toen sloeg de keuzestress bij ons in. Want als er zoveel leuks is om te kiezen zie je door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk kozen we voor het Furry Friends en het dekbedovertrek Zeemeermin. Karlijn kon niet meer wachten en gelukkig arriveerde de bestelling al snel.
Spelbreker mama moet alleen eerst nog alles uitwassen ;-) Eenmaal schoon en droog op haar bed beland kon haar pret niet op. Ze ging er direct onder liggen en was helemaal enthousiast. En eerlijk is eerlijk, ik ook!

 

Het beddengoed is heerlijk zacht, van de juiste dikte (schijnt niet door) en trekt geen haren of pluisjes aan. Bovendien gebruiken ze alleen biologisch katoen. Enne, hoe leuk is het dat je niet alleen in je dromen een zeemeermin bent, maar ook als je wakker wordt 😉

 

Wil je meer weten over SNURK? Klik HIER.
Wat ik je zeker ook aanraad is om de pagina “over ons” te lezen, hierin wordt het verhaal achter het bedrijf verteld. Ik vond het vooral erg grappig om te lezen hoe de prints tot stand komen. Must read dus!

 

Liefs, Krissy

 

P.s. De afgelopen dagen hadden wij hier een flinke ziekenboeg. De man des huizes mocht in de peuter haar bed bivakkeren. Jawel hoor, onder het zeemeermin dekbed. Ik moet zeggen; Ariël maak je borst maar nat, je hebt concurrentie ;-) 


«   »