• Gratis verzending binnen NL vanaf €75
 • Verzenden naar ontvanger mogelijk
 • Altijd bereikbaar via WhatsApp

De vakantie is voorbij..

Waarschijnlijk is voor velen van jullie het echte leven alweer begonnen, de schoolvakantie is voorbij en de kinderen zitten alweer in de schoolbanken. Daar onze dochter nog niet naar school gaat konden wij nog even genieten van onze vakantie.
Heerlijk vind ik het als iedereen al is geweest om de koffers te pakken en te genieten van de rust ergens waar de zon schijnt en de zee helder blauw is. 

Cést la vie!

  Dit jaar ging onze vakantie naar Frankrijk. Heerlijk 2 weken ertussen uit, na een aantal drukke maanden rondom Studio Stiksel was ik hier echt aan toe. Waar de Corona veel ondernemers hard geraakt heeft deed deze mij alleen maar goed. De bestellingen stroomden de afgelopen tijd binnen.

  De webshop bleef geopend, en mijn lieve collega-ondernemer Maaike verstuurde alle bestellingen die op voorraad waren. Hier had ik een aparte pagina voor geopend. Het aantal bestellingen wat tijdens mijn vakantie binnen kwam was overweldigend! Ik had de bestellingen van vorig jaar als referentie genomen, maar afgelopen 3 weken overtroffen al mijn verwachtingen.
  Bij deze dus een dikke dank je wel voor jullie allemaal & ook voor Maaike die alles zo goed verzorgde voor mij! 

  Leuk om te weten; een vakantie werkt bij mij altijd inspirerend. Ik heb goed kunnen nadenken wat er nog meer toegevoegd kan worden in het assortiment van Studio Stiksel. Een begin is gemaakt met de houten poppetjes die je HIER kunt vinden. 
  Leuk om te geven én om te krijgen! Houd de website en mijn Social Media goed in de gaten want binnenkort volgen er meer producten die je niet kunt missen!

  Zijn er producten die je mist of die je een leuke toevoeging zou vinden voor de webshop?
  Laat het mij weten, ik sta altijd open voor feedback.

  Liefs, Krissy


  «   »