Psst, heb je de FINAL SALE pagina al bekeken? Mis het niet!

Check snel de nieuwe producten!

Het assortiment van Studio Stiksel wordt steeds uitgebreider! Een leuke toevoeging aan de webshop is het houten speelgoed.
Graag laat ik jullie zien wat de nieuwe producten zijn.

Houten speelgoed van het merk Jouéco

  1. Jouéco | regenboog
  2. Jouéco | stapel raket
  3. Jouéco | treinset 
  4. Jouéco | stapelhuisjes 

En het gave is, de producten (behalve de regenboog) zijn volledig te personaliseren met de (geboorte) gegevens van jouw kind!
Tip: ook erg leuk als kraamcadeau, betaalbaar, origineel & tijdloos!

Over Jouéco:
Educatief houten speelgoed in vrolijke kleuren en van een hoogstaande kwaliteit. De collectie van Jouéco biedt houten speelgoed voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar en ouder. Elk ontwerp draagt bij aan de motorische en creatieve ontwikkeling en al het hout is afkomstig uit goed beheerde bossen. Daarom draagt het speelgoed van Jouéco het FSC-keurmerk.

Nieuwe gepersonaliseerde producten

  1. Houten kralen in zakje met naam
  2. Houten tekendoos

Productinformatie houten kralen:
Maak je eigen kralenketting met deze houten kralen set. Kralen rijgen is een goede manier om de samenwerking van beide handen te stimuleren. De set bestaat uit 80 kralen en 4 rijgtouwen om de kralen aan vast te rijgen.
De kralen zitten in een handig katoenen bewaarzakje, die bedrukt kan worden met de naam of voorletter van het kind. Het zakje kan eenvoudig geopend en gesloten worden.

Productinformatie tekendoos:

Heb jij een kleine Picasso in huis en slingeren de stiften en de potloden je om de oren? Daar heeft Studio Stiksel de oplossing voor! Deze prachtige houten tekendoos heeft 3 vakken en wordt geheel gepersonaliseerd met een tekst naar keuze.
Je kunt kiezen uit 4 ontwerpen.

De eerste bestellingen zijn inmiddels de deur uitgevlogen, ik ben erg blij dat de producten zo goed door jullie ontvangen worden!
Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onderstaande diashow.

Zijn er producten die je mist of die je een leuke toevoeging zou vinden voor de webshop?
Laat het mij dan zeker weten, ik sta altijd open voor feedback.

Liefs, Krissy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.