Psst, heb je de FINAL SALE pagina al bekeken? Mis het niet!

Blog


Het leed dat de speen weigeraar heet..

Het leven met een baby gaat niet altijd over rozen.Dat ondervinden ook wij hier soms.Onze kleine Falko is namelijk net als zijn grote zus Karlijn een speenweigeraar.Nu hoor ik je denken; "Dat is toch niet erg? Dan hoef je het hem ook niet af te leren."En daar heb je een punt, maar meneer gebruikt mij nu als levende speen en dat is niet handig als je 's avonds nog even wilt werken of je nieuwe serie wilt bingewatchen. ;-)

Lees meer »

SNURK Beddengoed

Ik weet het nog goed, ik was zwanger van Karlijn en ging samen met m’n tante naar de woonboulevard. Babyspulletjes inkopen.Eenmaal aangekomen in het slaap gedeelte viel mijn oog direct op het geweldige  beddengoed van SNURK. Ik was op slag verliefd! Direct vroeg ik mij twee dingen af:- Waarom bestond dit nog niet in mijn kindertijd?- Waarom is er geen baby beddengoed met deze geweldige prints?

Lees meer »

Nieuw in de webshop!

Dat Studio Stiksel houten poppetjes verkoopt (peg dolls) wist je natuurlijk allang. Maar sinds kort is er ook een nieuwe lijn bij gekomen. De beukenhouten poppetjes. Nu hoor ik je denken; "Krissy, wat is het verschil?"De beukenhouten poppetjes hebben allemaal een recht lijfje. Daardoor is er in uiterlijk geen verschil tussen man of vrouw. Hierdoor creëer je rust en eenvoud, oftewel "less is more". Tevens is het extra large poppetje maar liefst 8 cm hoog. Dit maakt 'm perfect voor kinderhandjes vanaf circa 3 jaar. (Bijv. voor een poppenhuis of antroposofisch spelen.)Kortom hét perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand die je lief hebt. Maak het extra feestelijk met een houten boomschijf, een kaarthouder of een glazen stolp.

Lees meer »

Hiep hiep hoera!

11 februari wordt onze kleine dame alweer 3 jaar. Meerdere keren heb ik oproepjes voorbij zien komen van ouders "wat te geven aan ons kind voor zijn/haar verjaardag?" En nu liep ik tegen hetzelfde dilemma, want wat geef je aan een meisje van bijna 3 jaar die gewoon al heel veel heeft?Ik plaatste een oproep op Instagram, waar gelukkig veel reacties op kwamen. (Bedankt daarvoor!) Veel van jullie vroegen mij om deze tips te delen, daarom heb ik er een blog aan gewijd.

Lees meer »

De vakantie is voorbij..

Waarschijnlijk is voor velen van jullie het echte leven alweer begonnen, de schoolvakantie is voorbij en de kinderen zitten alweer in de schoolbanken. Daar onze dochter nog niet naar school gaat konden wij nog even genieten van onze vakantie.Heerlijk vind ik het als iedereen al is geweest om de koffers te pakken en te genieten van de rust ergens waar de zon schijnt en de zee helder blauw is. 

Lees meer »

Najaarscollectie 2020

En dan ziet de website van Studio Stiksel er heel anders uit. Nieuwe producten, nieuwe kleuren en een frisse start!Zoals jullie wellicht van mij gewend zijn vind ik het prettig als er meegedacht wordt. Jullie zijn tenslotte mijn klanten en hopelijk degene die de nieuwe producten straks in huis hebben!Hieronder vind je een poll, meerdere antwoorden zijn mogelijk. Inspiratie vind je in de foto's hierboven. Als je op de foto gaat staan zie je welke kleur het is. Denk je met mij mee? Wie weet komt jouw keuze terug in de Najaarscollectie van Studio Stiksel!

Lees meer »